Uitvaartkrachten biedt een online podium aan de uitvaartbranche. Iedere uitvaartprofessional en uitvaartleverancier kan hierop een profiel aanmaken. Shazzoo vertaalde voor Uitvaartkrachten haar wensen naar een online platform.

Neem contact met ons op

Uitvaartkrachten

Uitvaartkrachten heeft als missie om uitvaartprofessionals en leveranciers bij elkaar te brengen en wil dit realiseren middels een online platform.  Uitvaartkrachten zocht dan ook een leverancier die in staat was om een profielen website te realiseren met een bijbehorend abonnement model. Hierop kunnen uitvaartprofessionals en leveranciers zich aanmelden en kunnen ronddwalen door allerlei informatie welke relevant is voor hun werkzaamheden in de uitvaartbranche. De gerealiseerde oplossing bestaat uit een website met profielen, blog, forum en een online shop met maandelijkse abonnementen en betaalmodel ten behoeve van de profielen.

Over Uitaartkrachten

De uitvaartbranche is flink in beweging. Uitvaartkrachten.nl helpt je bij jouw werk. Internet wordt steeds belangrijker. Wil jij online gezien worden? Dat kan op uitvaartkrachten.nl

Hoe doen we dat?  Door een online podium te bieden aan de uitvaartbranche. Iedere uitvaartprofessional en uitvaartleverancier kan een profiel aanmaken op uitvaartkrachten.nl. Hier vind je iedereen op 1 online podium. Uitvaartkrachten.nl verbindt uitvaartprofessionals, uitvaartondernemers en consumenten.

Ga naar de website van Uitvaartkrachten.

Enkele bedrijven die u voor gingen