Applicaties & Apps

Shazzoo is een creatief team van professionals dat altijd voor je klaarstaat om jouw wensen en die van jouw klanten te vertalen naar een uniek en bruikbaar concept.

Gratis adviesgesprek

Applicaties & Apps

Of je nu behoefte hebt aan een nieuwe bedrijf kritische applicatie, web-based klant-portaal of uitbreiding van een standaardsysteem (zoals Google Apps, SharePoint of Filemaker), applicatie ontwikkeling is waar we goed in zijn. Onze specialisten helpen je bij de architectuur, de user interface, het ontwerp en de realisatie van de oplossing die jij wenst.

Ondersteuning van bedrijfsprocessen

Efficiënt en goed gerealiseerde applicaties vormen een essentieel onderdeel van van hedendaagse bedrijfsprocessen. Simpel omdat ze ervoor zorgen dat deze processen efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Onze specialisten kennen de mogelijkheden en helpen je om je eisen en wensen met betrekking tot een applicatie in kaart te brengen waarna we je adviseren over de mogelijkheden en je helpen het juiste systeem te selecteren.

Onze softwarespecialisten assisteren je met een het realiseren van een nieuwe applicatie of inrichten van een bestaand systeem. We doen dit op basis van de nieuwste technologieën.

Meegroeien

Omdat software oplossingen zich voortdurend ontwikkelen bouwen we oplossingen die schaalbaar en flexibel zijn. Hierdoor kunnen we altijd uitbreidingen of nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Agile

Wij ontwikkelen volgens de agile methodiek. Dat wil zeggen dat we werken volgens een creatief en flexibel proces. We betrekken onze klanten in de ontwikkeling en mochten je eisen of wensen wijzigen dan heb je de mogelijkheid om bij te sturen.

Meer informatie

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om je bedrijfsprocessen efficiënter in te richten? Bel met Erwin van den Berg of Jasper van Minos op 040-3400010 of stuur ons een e-mail.

Wij vertellen je:

  • Hoe jouw website aantrekkelijker wordt.
  • Hoe ons doordacht ontwerp leidt tot een flinke omzetstijging.
  • Hoe onze klanten Shazzoo ervaren.
  • Hoe je meer klanten trekt met een simpele en gratis tool in je website.
  • Hoe klanten gaan voor kwaliteit boven prijs.
  • Wat klanten van jouw website verwachten.
  • Hoe je jouw klant aanzet tot actie.

Ieder ontwerp en ieder project is uniek

Bij Shazzoo maken we geen gebruik van bestaande templates. Ieder ontwerp en ieder project is uniek. Door in de huid van jouw klant te kruipen, weten wij precies wat hun wensen zijn en dit vertalen we naar onder andere een optimaal gebruiksgemak. Iedere site, shop of app is  geschikt voor zowel mobiel, als voor tablet en desktop. Daarnaast is door toepassing van de juiste Metadata en SEO, vindbaarheid in Google gegarandeerd. Door het gebruik van WordPress is iedere site gemakkelijk zelf te onderhouden. WordPress is een wereldwijd gebruikt systeem, waarvan de veiligheid is gegarandeerd.

Met dit creatieve team konden we een goede visuele inhoud geven aan onze visie. Wat een sterke partner.

Enkele bedrijven die u voor gingen