Wie zijn wij?

Wil je kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op

Wie zijn wij

Wij zijn Shazzoo en we zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Javelin ICT en InfoSphere. Twee bedrijven die afzonderlijk van elkaar al meer dan twintig jaar actief op het gebied van ICT beheer en software ontwikkeling.

Zowel Javelin ICT als InfoSphere hebben allebei hun sporen, zowel nationaal als internationaal, meer dan verdiend en zijn werkzaam voor en breed scala aan klanten.

Inmiddels is Shazzoo uitgegroeid tot een solide software partner met medewerkers in meerdere disciplines, zoals consultants, vormgevers, software ontwikkelaars, bedrijfskundigen, content creators en copywriters.

Ieder van onze medewerkers levert in zijn of haar discipline de bijdrage die nodig is voor de ontwikkeling van jouw specifieke, naar wens gemaakte , website, webshop of applicatie.

Wij helpen om jouw bedrijf te laten groeien met behulp van de passie van onze medewerkers op hun specifieke kennisgebied. Op maat ingepast in een zeer gebruiksvriendelijk concept, biedt Shazzoo precies dat wat nodig is om van jouw website, webshop of applicatie een succes te maken.

Wil je kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Enkele bedrijven die u voor gingen