Websites

Onze websites doen waarvoor ze bedoeld zijn; ze laten jouw bedrijf groeien.

We horen graag van je!

Websites

Jij wilt een unieke website die doet waarvoor het bedoeld is; jouw klanten binden aan je bedrijf of merk. Wij bedenken creatieve concepten, ontwerpen en bouwen zo websites die passen bij jouw bedrijf. We doen dat volgens enkele duidelijk geformuleerde stappen, waardoor we altijd helder en transparant zijn en jij op ieder moment in het proces precies weet waar je aan toe bent.

Online strategie

In enkele interactieve sessies werken we samen met jou aan een online strategie. Hierin staan niet alleen je sales- en marketingdoelstellingen maar ook de unieke eigenschappen van jouw bedrijf en een profiel van je klant beschreven. In een card-sorting sessie werken we dit uit tot een concept structuur voor je website.

Helder ontwerp

Onze designers gaan vervolgens aan de slag met een om met behulp van een wireframe ontwerp een optimale customer journey te ontwikkelen. Dit is de basis voor een helder ontwerp waarmee het fundament van je website wordt gevormd.

Realisatie op maat

Als je eenmaal hebt besloten om een nieuwe website te laten ontwikkelen, dan wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gereed is. Dat snappen wij maar al te goed. Na oplevering van het ontwerp gaan onze ontwikkelaars dan ook direct aan de slag met de technische implementatie.

Wij doen dit niet met behulp van bestaande sjablonen maar maken het design van je website volledig op maat in een gerenommeerd CMS. Hierdoor zijn er geen beperkingen en wordt je website volledig afgestemd op jouw behoefte en op het grafische ontwerp wat door onze designers is gemaakt.

Content maakt uiteraard een belangrijk deel uit van je website. Wij nemen dit dan ook graag mee als integraal deel van de website. Onze specialisten kunnen je helpen bij de realisatie van content zoals teksten, foto’s, illustraties of video’s.

Meer informatie

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om je klanten online te binden met een succesvolle website? Bel met Erwin van den Berg of Jasper van Minos op 040-3400010 of stuur ons een e-mail.

We vertellen je direct

  • Hoe jouw website aantrekkelijker wordt.
  • Hoe ons doordacht ontwerp leidt tot een flinke omzetstijging.
  • Hoe onze klanten Shazzoo ervaren.
  • Hoe je meer klanten trekt met een simpele en gratis tool in je website.
  • Hoe klanten gaan voor kwaliteit boven prijs.
  • Wat klanten van jouw website verwachten.
  • Hoe je jouw klant aanzet tot actie.

Wat wij doen

Shazzoo maakt op maat precies die perfecte website, die unieke webshop of interactieve app voor jou. Dit doen we met passie en betrokkenheid en met het in kaart brengen van niet alleen jouw wensen maar juist ook die van jouw klanten. Wie zijn zij en wat willen zij precies. Met behulp van deze informatie bouwen wij voor jou een oplossing die echt werkt en die waarde toevoegt aan jouw bedrijf. Is ons product gereed dan gaan we daarna samen met jou op zoek naar hoe je kunt blijven voldoen aan de behoeften van je klant en hoe je meer klanten en dus meer business kunt genereren.

Met dit creatieve team konden we een goede visuele inhoud geven aan onze visie. Wat een sterke partner.

Enkele bedrijven die u voor gingen