Webshops & eCommerce

Onze shops doen waarvoor ze bedoeld zijn; ze converteren bezoekers in klanten en dragen bij aan een verhoging van je online verkopen.

Bel ons voor advies

Webshops & eCommerce

Iedere online winkel is anders, net zoals iedere fysieke winkel dat is. klanten kopen alleen in je online shop als hij zich goed voelt in deze omgeving als hij ‘de aard heeft’ en als hij zeker weet dat hij gemakkelijk, zonder al te veel poespas, dat product kan kopen waarnaar hij op zoek is.

Ken je klant

Het is belangrijk je te verdiepen in je klant. Wil je online succesvol zijn dan zul je de behoefte van je klant moeten kennen. We maken dit inzichtelijk door samen met jou een online strategie te maken. Door klantgedrag achter de schermen te blijven meten en inzichtelijk te maken houden we je webshop actueel.

Helder ontwerp

Onze webshops zijn geen standaard winkels met een catalogus en winkelmandje maar zijn een verlengstuk van jouw bedrijf. Een klant wil geadviseerd worden en je zult hem net als in een fysieke winkel moeten overtuigen welke producten passen bij zijn wensen. Hiervoor maken we een helder user experience design en visual design met daarin heldere en complete productinformatie, advies pagina’s, cross- en up-selling, unieke acties en een gebruikerservaring die afgestemd is op je klant en zijn winkelgedrag.

Technologie

Samen met jou kiezen we een technische oplossing die niet beperkend werkt maar juist ondersteund in jouw behoefte. De oplossingen waarmee wij werken bieden ons de mogelijkheid om jouw webshop exact af te stemmen op jouw behoeften en die van jouw klant. Onze specialisten zijn niet alleen gedreven in het inrichten van jouw webshop maar ook in het realiseren van integraties met jouw backoffice of integraties met andere kanalen. Je kunt daarbij denken aan online marktplaatsen of andere systemen die jou helpen efficiënter te werken of je online omzet te verhogen.

Meer informatie

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om je e-commerce ambities te vertalen naar een succesvolle webshop? Bel met Erwin van den Berg of Jasper van Minos op 040-3400010 of stuur ons een e-mail.

Wij vertellen je direct

  • Hoe jouw website aantrekkelijker wordt.
  • Hoe ons doordacht ontwerp leidt tot een flinke omzetstijging.
  • Hoe onze klanten Shazzoo ervaren.
  • Hoe je meer klanten trekt met een simpele en gratis tool in je website.
  • Hoe klanten gaan voor kwaliteit boven prijs.
  • Wat klanten van jouw website verwachten.
  • Hoe je jouw klant aanzet tot actie.

Onze passie en betrokkenheid zijn jouw meerwaarde

Shazzoo maakt op maat precies die perfecte website, die unieke webshop of interactieve app voor jou. Dit doen we met passie en betrokkenheid en met het in kaart brengen van niet alleen jouw wensen maar juist ook die van jouw klanten. Wie zijn zij en wat willen zij precies. Met behulp van deze informatie bouwen wij voor jou een oplossing die echt werkt en die waarde toevoegt aan jouw bedrijf. Is ons product gereed dan gaan we daarna samen met jou op zoek naar hoe je kunt blijven voldoen aan de behoeften van je klant en hoe je meer klanten en dus meer business kunt genereren.

Met dit creatieve team konden we een goede visuele inhoud geven aan onze visie. Wat een sterke partner.

Enkele bedrijven die u voor gingen