Gespecialiseerde hosting

Wij leveren voor onze klanten de beste hosting in een gecontroleerde omgeving.

Meer weten?

Managed Hostingdiensten

Hosting is het online ruimte beschikbaar stellen aan onze klanten. Deze ruimte kun je gebruiken om een website, een webshop of andere applicatie via een domeinnaam op internet bereikbaar te maken. Iedere website is verschillend op het gebied van vormgeving, grootte en technische eisen. Dat is de reden dat we een aantal verschillende soorten gespecialiseerde hosting aanbieden.

WordPress hosting
WordPress hosting is webhosting geoptimaliseerd voor probleemloos gebruik van WordPress. WordPress is het meest populaire contentmanagementsysteem ter wereld. WordPress hosting verschilt van reguliere webhosting in die zin dat WordPress zeer snel kan worden geïnstalleerd via een zogenaamde 1-klik-installatie. Je bespaart jezelf daarmee de technische stappen die nodig zijn voor een handmatige installatie van een WordPress site. Daarnaast zijn de servers zo geconfigureerd dat ze een snellere performance van WordPress sites garanderen. Ook adviseren we je over opties die je pakket compleet maken als een goede backup of een SSL certificaat.

Dedicated hosting
In plaats van het delen van de server met anderen, krijg je bij dedicated hosting één server voor jezelf! Op deze manier kunt je de volledige kracht van de server voor je eigen websites of applicaties gebruiken. Als je diensten of websites wilt hosten waarbij je op bepaalde tijdstippen veel verkeer verwacht, kun je het beste een dedicated server gebruiken. Dit is natuurlijk wel duurder dan shared hosting, maar dan kun je wel alles door ons op maat laten configureren.

Enkele bedrijven die u voor gingen