iEar’ is een specialist in beeld- en geluid. Gevestigd in Tilburg en Amsterdam werken zij voor klanten in Nederland en België. Shazzoo vertaalde voor iEar' haar wensen naar een webshop en realiseerde een koppeling met haar backoffice en externe systemen.

Contact opnemen

iEar’ | Ultimate Sound & Vision

iEar’ | Ultimate sound and vision
iEar’ is sinds 2003 specialist in beeld- en geluid. Gevestigd in Tilburg werken wij voor klanten uit heel Nederland en België. Onze specialisaties zijn High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Voor elke wens op één of meerdere van deze gebieden hebben wij binnen elke budget een passende oplossing, waarbij we kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan, zodat je jarenlang plezier zult beleven aan het gekozen systeem. Onze adviseurs staan je graag te woord en demonstreren de mogelijkheden in één van onze luisterruimtes of experience area’s. Wij werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld- en geluid.

Winkel & webshop
Bij iEar’ kun je zowel in de winkel als in de webshop terecht om producten te kopen. De prijzen zijn gelijk. In de winkel profiteer je van de mogelijkheid om alle producten te beluisteren, te ervaren en advies in te winnen van onze zeer deskundige medewerkers. Op de webshop profiteer je van het gemak van thuis winkelen en de supersnelle leveringen.

Ga naar de website van iEar’ Ultimate Sound & Vision

Enkele bedrijven die u voor gingen